KIAJOBB

Innen nincs visszaút, súlyos döntést hozott a mellőzött magyar sztár

Esze ágában sincs Bolognában maradni, miután edzője levegőnek nézi. Jó ajánlólevél a válogatott menetelése.
  • Szerző: vav

Nagy Ádám ebben az évben több válogatottbeli tétmérkőzésen lépett pályára, mint a klubjában, így nem meglepő, hogy távozni szeretne az olasz élvonalbeli Bologna labdarúgócsapatától. A középpályás a Wales elleni győztes Eb-selejtező után a Blikknek beszélt először a terveiről.

"Filippo Inzaghinál a szezon első felében a meccsek kétharmadán szerepet kaptam, a január végén kinevezett Szinisa Mihajlovics viszont nem számolt velem. Volt csapattársam, akinek megmondta a szemébe, hogy nem játszik majd nála, engem viszont kétségek között hagyott. Én továbbra is mindent kiadtam magamból az edzéseken, de

ez elvesztegetett fél év volt klubszinten

- utalt arra a 23 éves Nagy, hogy rosszul jött neki a téli edzőváltás.

Jobbnak látom, ha keresek egy olyan csapatot, amelynél rendszeresen pályára lépek. Már akadnak érdeklődők. A célom Olaszországban maradni, de ha nem sikerül, akkor is topligás klubban folytatnám

- mondta a terveiről Nagy Ádám, aki három éve szerződött a Ferencvárostól az olasz csapatba. Azóta hullámvasútszerűen jobb és rosszabb időszakok váltogatják egymást a klubjában. Eddig mindig visszaverekedte magát a csapatba az egész Serie A-mezőny egyik legtöbbet futó focistája, de most elege lett.

Idén Mihajlovicsnál csak két meccsen összesen 104 percig volt a pályán, miközben Marco Rossi bizalmát továbbra is élvezi: végigjátszotta a válogatott mind a négy 2019-es Eb-selejtezőjét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?