KIAJOBB

Óriási segítséget kap Hosszú Katinka, új edző erősíti a csapatát

Szövetségi kapitányi posztról sikerült elcsábítani a tehetséges szakembert. Katinka nagy erősítésként tekint a szerződtetésére.
  • Szerző: Ripost

Új edzővel erősített Hosszú Katinka csapata a Nemzetközi Úszóliga (ISL) idei, immár harmadik szezonjára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hosszú Katinka gyors felépülést kíván sérült riválisának

Hosszú Katinka jelentős erősítésnek tekinti Gabrilo érkezését
Fotó: MTI

Úszósztárunk csapata, a Team Iron trénere lesz a 39 éves svájci Luka Gabrilo, aki a tokiói olimpia végéig még az izraeli úszóválogatott szövetségi kapitánya.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TEAM IRON (@iron_isl) által megosztott bejegyzés

„A szakmai és edzői stáb fontos szerepet tölt be a csapatoknál az ISL-ben, hiszen idén is legalább négy hetet töltünk együtt egy helyen, ilyenkor kulcsfontosságú, hogy az úszók minden támogatást megkapjanak az őket körülvevő stábtól. Luka személyisége jól illeszkedik az Iron filozófiájába, innentől vele együtt építkezünk tovább és készülünk a draftra, illetve a harmadik szezonra”

– idézte a menedzsment közleménye a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkát, aki az Iron tulajdonosaként és csapatkapitányaként jelentős erősítésnek tekinti az igazolást.

Az ISL idei alapszakaszában augusztus 26. és szeptember 30. között a tavalyi, budapesti eseményhez hasonlóan buborékrendszerben versenyeznek majd a legjobbak a nápolyi Felice Scandone uszodában. Az alapszakaszt követően novemberben bonyolítják le a rájátszást, december végén vagy január elején pedig a nagydöntőt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?