KIAJOBB

Hosszú Katinka csak percekig maradt a riói szállásán, aztán...

Katinkából csak egy van. Hihetetlen, mit mûvelt, miután meglátta az olimpiai szálláshelyét. A MOB is csak csodálkozik.
  • Szerző: vav

Elképesztő, hogy milyen elánnal dolgozik Hosszú Katinka az olimpiai sikereiért! Első számú aranyesélyesünk stílusosan az első magyar csoporttal utazott Rio de Janeiróba, de a brazil metropoliszba érkezve sem tétlenkedett sokat.

Amint megérkezett Rióba, edző-férjével, Shane Tusuppal éppen hogy elfoglalták a szálláshelyüket, máris buszra pattantak, és leugrottak az uszodába edzeni!

"Megérkeztek az első magyar sportolók a riói olimpiai faluba. Két úszó, Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid, valamint két tornász, Kovács Zsófi és Hidvégi Víd volt a legfrissebb.

Katinka a beköltözés után néhány perccel már buszra szállt és elment edzeni. Igaz, hogy közel 24 óra telt el azóta, hogy az óceán másik oldalán felébredt és elrepült a déli féltekére, de este 10-kor megtartotta az első edzését Rióban. Le a kalappal!

- kommentálta a történteket a Magyar Olimpiai Bizottság közösségi oldalának szerkesztője is.

Megérkeztünk Rióba, és meg is volt az első edzés! Egyelőre minden nagyon szuper! #HWAPO #IronLady #IronNation We arrived in Rio, and the first practice is done! Everything is awesome so far!

Közzétette: Katinka Hosszu – 2016. július 28.

 

Megérkeztünk Rióba, és meg is volt az első edzés! Egyelőre minden nagyon szuper!

- fűzte hozzá az Iron Lady a képhez, amelyen már az olimpiai úszódöntők impozáns helyszínén feszít. Az úttól és a tréningtől fáradtan, de bizakodóan...

És ezeket olvastad már?