KIAJOBB

Hollywoodi csillagok, akik megőrülnek a pálya szélén

A világhírû drukkerek pápája a Lakerst favorizálja. A született feleség viszont a Spurst imádja. Shrek eredeti hangja eszeveszett hokirajongó. Vajon ki a kedvence Knight Ridernek?
  • Szerző: pr

Igazából a világsztárok is csak egyszerű emberek – nyugtatgatják magukat azok, akik sose jutnak el a hollywoodi csillagok magasságába. A megállapítás persze sok szempontból megállja a helyét, főleg akkor, ha sportról van szó.

Ebben az esetben ugyanis az amerikai celebek sem lógnak ki a sorból: gyakran bújnak kedvenc csapatuk mezébe, tapsolnak, fütyülnek, őrjöngenek, a pálya széléről akár még a bírókat is leanyázzák. Összegyűjtöttük a kontinensnyi ország féltucat hírességét, és megmutatjuk, melyik klubokért lelkesednek.

Jack Nicholson – Los Angeles Lakers

Vitán felül a celebdrukkerek pápája. A Lakers leghíresebb bérletese, a játékvezetők elsőszámú ellensége. Bár amióta az NBA egyik ikonja, Kobe Bryant sérült, azóta egyre gyakrabban hagyja ki az Angyalok Városában rendezett kosármeccseket. Egy ideje pedig már azt is eldöntötte, hogy a védjegyévé vált elsősoros helyét átadja valaki másnak.

Sarah Jessica Parker – New York Yankees

A Szex és New York sztárja a baseballért őrül meg. Az USA-ban népszerű sportot ki is próbálta, de a mozivásznon jobban mutatott, mint ütővel a kezében, így megmaradt szurkolónak.

Eva Longoria – San Antonio Spurs

A francia kosársztár, Tony Parker egykori (született) felesége. Nyilván exférje miatt kedvelte meg igazán a Spurst. Mióta elváltak, Parkernek vélhetően kevesebb az irigye.  

Mike Myers – Toronto Maple Leafs

Õfelsége titkolt ügynöke, Shrek eredeti hangja igazi hokirajongó. A torontói csapat sikeréért hosszú évek óta szorít. A meccset elindító első bedobást már több alkalommal is elvégezte a Maple Leafs palotájában.

Jay-Z és Beyoncé – Brooklyn Nets

A rapper feleségével, a dögös Beyoncéval gyakori vendég a Nets kosárcsarnokában. Igazi amerikai, kólás, popcornos nézők. Tőlük ne várjunk nicholsoni jeleneteket.

David Hasselhoff – Dallas Mavericks

A végére tartalékoltunk még egy nagyágyút. Michael Knight egykori megformálója ugyan az elmúlt években már leginkább csak az alkoholproblémáival került a hírekbe, a sportot azért ő is szereti. Kedvence a Mavs és Dirk Nowitzki. No, meg a Baywatch-lányok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?