KIAJOBB

Hírek az UEFA-tól, így még fájóbb a Fradi összeomlása

Franciaország, Lengyelország, Bulgária vagy Litvánia lehet a következő állomás. Nem jártak rosszul kupacsapataink, de...
  • Szerző: vav

Kaphattak volna rosszabb - sokkal rosszabb! - sorsolást is a magyar kupacsapatok. Már csak tovább kell(ene) jutniuk a soros ellenfeleiken a Bajnokok Ligája, illetve az Európa-liga második selejtezőköréből.

A harmadik fordulóban a bajnok Honvéd ellenfele a litván Zalgiris Vilnius és a bolgár Ludogorec Razgrad párharcának győztese lehet, ha a kispestiek 1-2-ről kiharcolják a továbbjutást az izraeli Hapoel Beer-Seva ellen. A litvánok 2-1-es előnyről kezdik a bulgáriai visszavágót.

Az Európa-ligában a Kalju észtországi legyőzése (3-0) után már-már továbbjutónak tekinthető Videoton belehúzott, habár a formálódó új olasz sztárcsapatot, az AC Milant vagy a török Galatasarayt is kaphatta volna. Ehhez képest egy fokkal talán fogyaszthatóbb falat - és a tallinninál sokkal kellemesebb úticélt jelent - a francia bajnokság legutóbbi hatodikja, a Girondins Bordeaux.

A Midtjylland elleni hazai 2-4-gyel a kiesés szélére került Ferencváros bravúros fordítás esetén könnyebbnek tűnő ellenfelet kapna: a tavalyi lengyel bajnokságban csak 12., kupagyőztesként El-induló Arka Gdyniát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?