KIAJOBB

Gyárfás válaszolt: bevásárol Hosszú Katinkának

Reagált a támadásra a Magyar Úszószövetség. Az elnök tiszteletben tartja Hosszú Katinka véleményét, és jelezte, több tízmilliós befektetésbe fogtak bele.
  • Szerző: szz

Nem kellett sokáig várni az úszószövetség reakciójára Hosszú Katinkával kapcsolatban. Mint arról a %% is beszámolt, a világ legjobbja szerdán délelőtt támadást intézett a szervezet ellen, amiért az nem teljesíti a felkészüléshez szükséges igényeit.

Katinka többek között masszőrt, öltözőt, videoelemző-programot és erősítőgépet kért. Gyárfás Tamás elnök hamar reagált, a sportvezető az Indexnek beszélt a fejleményekről.

Tiszteletben tartjuk a véleményét, és nagyon örülök neki, hogy nem tartotta magában. Sőt, arra biztatok másokat, vállalják fel a nézeteiket

- mondta Gyárfás, aki jelezte: Hosszú jelenleg a világelső, a szövetség nincs egy szinten vele, próbálnak felnőni hozzá.

Az elnök hozzátette: 73 millió forintért rendeltek kamerarendszert, ami öt méterenként fogja felvenni a versenyzők mozgását a Tüske Csarnokban, emellett kamerák és jégkádak is érkeznek. Hogy lesz-e saját öltözője a világklasszisnak, arról egyelőre nincs hír.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?