KIAJOBB

Gianni zászlót fordít: így várják sztárjaink az Eb-sorsolást

Szombat este végre kisorsolják a foci-Eb csoportjait. Kiderül, kik ellen játszanak biztosan Dzsudzsákék jövő nyáron Franciaországban. Olyan sztárokat is megkérdeztünk, akik két csapatnak szurkolhatnak a tornán.

Már nem kell sokat várni, s kiderül, kivel kerül egy csoportba a magyar fociválogatott az Európa-bajnokságon. Dzsudzsák Balázsék a harmadik kalapból várják az eseményt, melyre ma este 18 órától kerül sor. Jelenleg így festenek a kalapok:


Nem könnyű választani, ki jó, s ki nem a számunkra, a %RIPOST% azonban megkérdezett szakembereket és szurkolókat, döntsenek ők, mi lenne jó nekünk. A korábbi szövetségi kapitány, Csank János például azt szeretné, ha a világbajnoki selejtezős ellenfelek már itt is szembejönnének velünk.

Portugáliát és Svájcot szeretném az első két kalapból, az utolsóból Észak-Írországnak örülnék.

Az 1986-os világbajnokságon szerepelt Nagy Antal szerint nem az ellenfél kiléte, hanem az a fontos, hogy a mieink tökéletesen felkészüljenek. A hozzáállás például Németország és Albánia ellen is ugyanolyan legyen.

A korábbi válogatott Vincze Ottó kemény csoportot akar.

A játékosok és a szurkolók is megérdemlik, hogy neves ellenfelekkel kerüljünk össze, s igazi élmény legyen számunkra az Európa-bajnokság

- fogalmazott Vincze, aki hozzátette: ő is annak örült, hogy 1995-ben az Ajax és a Real Madrid ellen csatázhatott a BL-ben.

Persze vannak olyanok is, akik a magyar mellett más országoknak is szurkolhatnak. Ilyen például az olasz Gianni Annoni, aki bár Budapesten él, a szíve inkább az olaszokhoz húzza.

Volt már olyan, hogy foci- vagy pólómeccs után ugrattak a barátok, vagy éppen én őket. Ha összekerülünk, akkor olasz zászló lesz a kezemben, legfeljebb majd fordítok rajta, és magyarnak tűnik

- árulta el Gianni, aki hozzátette: Olaszországban nincs nagy jelentősége a szombati sorsolásnak, ott ugyanis megszokták az emberek, hogy kint vannak a nagy tornákon.

A népszerű rádiós műsorvezető, Cooky Franciaországból érkezett hazánkba. Õ mindkét válogatottnak szurkol az Eb-n:

Azt kívánom, hogy a csoportban még ne kerüljön össze a két csapatom, ráérnek majd később is egymás ellen focizni

- mondta Cooky, aki nagy focirajongó, a Paris Saint-Germain mellett a Ferencvárost és a Real Madridot imádja.

A zenész Delhusa Gjon a mieink mellett édesapja miatt Albániának is szurkol. Habár ő nem lelkes focidrukker, ha összekerülnek a csapatok, akkor két zászlóval készül majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?