KIAJOBB

Férje mezében szurkol a vébén a TV2 sztárja

Lékai Máté igazi vezére a gárdának, aki tudja, az igazán nagy meccsek, komoly ellenfelek ezen a héten várnak a csapatra.
  • Szerző: SK

Harmincöt éve nem kezdett ilyen jól világbajnokságot a magyar férfi kézilabda-válogatott. A mieink a lengyelek szombati legyőzése után öt meccsből öt sikernél tartanak, nem mellesleg, 1986 világbajnoki döntőt ért a sikeres rajt. Akkor, a jugoszlávok elleni vesztes finálé idején a mostani keretből csak Mikler Roland kapus élt. Így a gárda vezére, Lékai Máté irányító sem, aki a lengyelek ellen nyolc góllal a meccs legjobbja lett. Nem cáfolta, fárasztó volt az eddigi egy hét, de tudja, a java csak most jön.


Fotó: MKSZ, Kovács Anikó

„Néhány óra múlva lehet, hogy nem tudok felkelni az ágybólnyilatkozta a lengyelek elleni meccs után az irányító.De ez ilyen, ahogy megyünk mérkőzésről mérkőzésre, úgy van a lábunkban egyre több ütközés, egyre több cselezés. De a stáb mindent meg fog tenni a regeneráció érdekében, hogy frissen lépjünk pályára két nap múlva.”

Lékai egyébként közösségi oldalán mutatta meg, hogy szurkolnak neki otthon a szerettei. A kézis felesége, Kiss Ramóna, és kisfiuk, Noel is az apuka 66-os számú válogatott mezében drukkol a televízió előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lekai Mate (@lekaimate) által megosztott bejegyzés


A támogatásra most lesz a legnagyobb szükség, mivel ezen a héten a világ legjobbjai lesznek az ellenfelek. Ma egy gyakorlatilag tétnélküli “helyosztón” Spanyolország ellen zárjuk a középdöntőt, majd a negyeddöntőben a franciák, vagy a norvégok ellen sem feltétlenül mi leszünk az esélyesek. Teher már ugyanakkor nincs a fiúkon, a negyeddöntővel teljesítette a célkitűzést Gulyás István csapata.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?