KIAJOBB

Felkészül Dzsudzsák? Hajmeresztő bejelentést tett a Vidi a siker után

Most aztán igazán nagy durranások várhatóak a székesfehérvári csapatnál. Sztárok sorával erősít a bajnok?
  • Szerző: vav

A Malmö kiejtése után biztossá vált, hogy - a görög AEK Athén elleni párharc eredményétől függően - a MOL Vidi ősszel vagy a Bajnokok Ligája, vagy az Európa-liga főtábláján szerepelhet. Mindkét lehetőség óriási siker a klubnak és a magyar focinak, de egyben nagy plusz terhet is jelent a bajnokcsapatnak.

A szerb sikeredző, Marko Nikolics már tudja, mire - pontosabban kikre - lesz szüksége:

Tervezünk új igazolásokat. Bővíteni kell a keretet a csoportkör miatt, hiszen bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzéseink is lesznek. Három-négy játékos érkezését is el tudom képzelni. Magyar és külföldi labdarúgókat is szeretnénk igazolni,

habár a külföldi játékosok száma limitálva van, így aztán matematikailag is szükség van magyarokra. Augusztus végén amúgy is könnyebb igazolni, hiszen vannak olyanok, akik eddig valamiért nem akartak Magyarországra igazolni, de most talán könnyebb lesz idecsábítani őket. A nemzetközi példák is mutatják, hogy sokan kivárnak az átigazolási időszak utolsó napjáig"

- érvelt Nikolics.

A %% korábban fölvetette, hogy főtáblás szereplés esetén a Vidi vonzó lehet válogatott csapatkapitányunk, Dzsudzsák Balázs számára is.

 

Rövidesen kiderül, hogy az új csapatát kereső, szabadon igazolható magyar klasszis is beletartozik-e abba a körbe, amelyre a szakember célzott. Kívülről úgy tűnik, mindenki jól járna: a szélső, a Vidi - és a focista állandó játéklehetősége miatt a válogatott is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?