KIAJOBB

Egy fehérvári játékos miatt tartanak a Viditől a Bundesliga-klubnál

Régi ismerősük játszik a magyar csapatban, tudják, hogy figyelniük kell.
  • Szerző: vav

A hétfői sorsoláson eldőlt, hogy amennyiben továbblép, a MOL Fehérvár FC az észt Flora Tallinnal vagy a német Eintracht Frankfurttal találkozik az Európa-liga selejtezőinek harmadik körében. Utóbbi a párharcuk nagy esélyese, ezt mutatja, hogy már a német sportlapokban is jóformán már többet foglalkoznak a Vidivel, mint a következő észt ellenfelükkel.

 

Kemény selejtezőbeli ellenfél fenyegeti az Eintrachtot

- ezzel a címmel írt a sorsolásról a sport1.de hírportál.

A cikkben kemény és kellemetlen feladatként jellemzik a Vidit (amelynek addig még szintén túl kell jutnia a liechtensteini Vaduzon). Nem csak azért, mert a fehérváriak a tavalyi szezonban a csoportkörben is megállták a helyüket, hanem Huszti Szabolcs miatt is.

Az EL harmadik körében a FC Flora Tallinn-Eintracht Frankfurt párharc győztese várhat ránk! #vidi #molfehervarfc

Közzétette: MOL Fehérvár FC – 2019. július 22., hétfő

 

A 36 éves középpályás tavaly tél óta erősíti a Vidit, előtte 13 esztendőn át légióskodott, s többek kötött éppen az Eintrachtot is szolgálta a 2016/17-es szezonban. De másik Bundesliga-klubjában, a Hannoverben két időszakban is szerepelt (2006-09, és 2012-14 között).

 

Ha nem lesz százszázalékos a hozzáállásunk, akár pofára is eshetünk

- figyelmeztetett a frankfurti Dominik Kohr az ellenfél lebecsülésének veszélyére.

Az Eintracht tavaly az El elődöntőjéig menetelt (kiejtette a Sahtart, az Intert és a Benficát), ott is csak 1-1, 1-1 utáni hosszabbításban tudta felülmúlni a későbbi győztes Chelsea. Igaz, a londoni sztárcsapat a Vidi ellen is csak szűk 1-0, 2-2-vel tudta le a csoportmeccseit...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?