KIAJOBB

Dárdai mindenkit meglepett a Hertha újabb győzelme után

Fontos siker után nem így szoktak nyilatkozni az edzők. Szinte csak a kapusát dicsérte.
  • Szerző: vav

Most sajnálhatják csak igazán Wolfsburgban, hogy hiába csalogatták Dárdai Pált, a Herthához ezer szállal kötődő magyar edző meg sem hallgatta a dúsgazdag Volkswagen-gyári klub ajánlatát. Most meg, a német focibajnokság 30. fordulójában a berliniek élén 1-0-ra verte, és a kiesés szélére sodorta őket. Igaz, tegyük hozzá, hogy szerencsével: a vendégek ziccereket hagytak ki, óriási kapufát rúgtak.

Vedad Ibisevic góljával mindenesetre idei 15. hazai meccsén már a 12. győzelmet aratta a Hertha. Az egész Bundesliga-mezőny egyik legjobb otthoni mérlege még a borzalmas idegenbeli szerepléssel együtt is az Európa-liga-indulást érő 5. helyre jó a Dárdai-csapat.

Ettől függetlenül, a magyar edző is azzal kezdte a sajtótájékoztatóját, hogy kiemelte kapusa, Rune Jarstein első félidei bravúrjait:

"Először is Runénak kell köszönetet mondanunk. Rosszul kezdtük a mérkőzést. Aztán már jobban küzdöttek a srácok, valami megváltozott. A második félidő nekünk állt, és végre lőttünk egy kontragólt is. Jó, hogy sikerült megtartanunk ezt az eredményt, de azért az ellentámadásokat jobban kellett volna kijátszanunk, több gólt kellett volna szereznünk"

- elégedetlenkedett Dárdai Pál.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?