KIAJOBB

Dárdai a siker után tombolt, nem közösködött a csapatával

A Hertha magyar edzőjét hiába hívták maguk közé a játékosai. Szenvedély és élvezet van, kockahas már nincs.
  • Szerző: vav

Az Ingolstadt hétvégi legyőzése után Dárdai Pál a segítőjét, Rainer Widmayert ölelve, a játékosai viszont egy félmeztelen csapatfotóval ünnepeltek. A Bajnokok Ligája-főtábla felé masírozó Hertha magyar edzője előbbiről elmondta:

„Óriási volt az öröm, mert tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz az újonc ellen. A lefújás után nekünk is ki kellett tombolnunk magunkat. Mindketten szenvedélyes emberek vagyunk” - magyarázta a pályaedzőjével történt nagy ölelkezést Dárdai.

Tényleg volt mit ünnepelni Berlinben: a döcögős tavaszi rajt után, utóbbi öt meccséből négyet megnyert a Hertha. Miután üldözői közül több is pontot vesztett, immár négypontos előnnyel vezet a negyedik helyezett Schalke, és hattal a Mönchengladbach, Leverkusen duó előtt. A német bajnokságból már csak hét forduló van hátra, azaz egyre inkább érik a tavaly kora ősszel még kiesőjelöltként kezelt Dárdai-csapat hihetetlen bravúrja.

A miénk az élvezet, a többieken van a nyomás.

Teljes joggal vagyunk ezen az előkelő helyen. Minden egyes pontunkat megérdemeltük!” - mondta a magyar edző.

 

lusti28 (@lusti28) által közzétett fénykép,

Nem csoda, hogy Salomon Kalou és csapattársai nem csak a szurkolótábor előtt, de az öltözőben is nagy ünneplést csaptak. Egy közös csapatfotón villantak az izmok, a kockahasak, de nem csak a ruhadarabok, hanem a magát félig-meddig még focistának tartó magyar edző is hiányzott a képről.

Több játékos is hívott, de nekem már nincs kockahasam, csak egy csüngő pocakom, úgyhogy semmi keresnivalóm nem volt a fotón

- válaszolta a felvetésre nevetve Dárdai Pál a Berliner Zeitung szerint.

És ezeket olvastad már?