KIAJOBB

Csányi továbbjutást vár, Storck nehéz csoportról beszél

Portugália, Izland és Ausztria ellen fog játszani a magyar válogatott a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságon. Bernd Storck együttese az osztrákok ellen kezdi a viadalt.
  • Szerző: TSz

A magyar labdarúgó-válogatott Portugáliával, Izlanddal és Ausztriával került az F csoportba a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokság Párizsban rendezett szombati sorsolásán.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke az UEFA honlapjának elmondta, a felkészülés sokkal fontosabb a sorsolásnál.

Lehetett volna könnyebb, és nehezebb is a sorsolásunk, de a lényeg, hogy ott vagyunk az Eb-n. A felkészülés sokkal fontosabb a csoportbeosztásnál.

Csányi az M4 Sportnak azt mondta, reményei szerint a magyar válogatott továbbjut a csoportból. Bernd Storck szövetségi kapitány szerint nehéz négyesbe kerültünk. Úgy vélte, a magyar együttesnek semmi vesztenivalója nincs.

"Nehéz csoportba kerültünk, kemény ellenfelek közé. Szeretnénk megmutatni a magyar labdarúgást a nemzetközi színtéren, ahol hosszú idő után szerepelhet ismét."

A magyar válogatott június 14-én, Bordeaux-ban, Ausztriával találkozik az első meccsén. Négy nappal később Marseille-ben Izland, míg június 22-én, Lyonban a Portugália lesz az ellenfél. Valamennyi találkozónk 18 órakor kezdődik majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?