KIAJOBB

Alakul Dárdai haditerve, tényleg szexi lehet ez a Hertha!

Gyors, ügyes, gólerős - elsőre Dárdai minden vágyát teljesítette a Hertha. A berliniek egyik új igazolása döntötte el a meccset. Szalai Ádám is játszott, csapata győzött a szezon első fordulójában.
  • Szerző: ripost

Első bajnoki meccsét behúzta Dárdai Pál új Herthája! A magyar edző több változtatást ígért a most kezdődött szezonra, ezek a Stuttgart elleni nyitómeccsen nagyrészt működtek is. Dárdai szerint ez a berlini csapat már gyors és ügyes, jól passzol, kulcsemberei főleg a széleken játszanak. Nem utolsósorban sokkal támadóbb szellemű, mint a tavalyi Hertha.

Dárdai ráadásul nagy szerepet szán a nyáron igazolt focistáinak, akik közül többen a jövő emberei lehetnek a Bundesligában. A Stuttgart elleni nyitómeccset is egy új szerzemény, az ausztrál Mathew Leckie döntötte el: a hazai pályán játszó berliniek mindkét gólját ő szerezte.

Dárdai azt már korábban jelezte, reményei szerint

a Hertha egyre inkább szexi,

vagyis a fiatal, feltörekvő focisták számára vonzó csapat lesz. Ha sikerül továbbra is gyorsnak és ügyesnek maradniuk, akkor ez könnyen megvalósulhat.

A másik magyar érdekeltségű délutáni meccsen Szalai Ádám végig játszott a Hoffenheim színeiben. Szalaiék a Werder Brement verték egy késői góllal 1–0-ra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?