KIAJOBB

A világbajnok apa nem kell, 7 éves fiát akarják a klubok!

Lukas Podolski némi túlzással senkinek sem kell. Az Inter nem marasztalja, kölcsönadója, az Arsenal nem várja vissza. Bezzeg a 7 éves fiát három klub is akarja.
  • Szerző: Ripost

A csodagyerekként indult Lukas Podolski 29 éves korára már 123-szoros német válogatottnak, világbajnoknak mondhatja magát. Pályafutása azonban kissé megbicsaklott: az Arsenal inkább kölcsönadta Olaszországba, de az Internazionale már rég küldené vissza.

A hajdani „Poldi herceg” kisfia, a 7 éves „kis herceg”, Louis bezzeg kelendő! Podolski egy interjújában elmondta: a srác a gyerekcsoportban (Bambini) focizik, de máris megfigyelők marakodnak rajta.

„A Köln, a Leverkusen és a ’Gladbach is próbajátékra hívja. Az ő korában! Ez őrület!”

A klasszis támadó szerint a gyerekeknek még csak örömöt kell, hogy jelentsen a labdarúgás, mellőzve az eredménykényszert, vagy akár az ilyen helyzetet, amit Louis tán még fel sem fog.

Kenyéren és vízen

Ennek kapcsán Podolski nosztalgiázva gondolt vissza az ő gyerekkorára. Folyvást az 1. FC Köln meccsein, edzésein lógott a cimboráival. Vonattal utazgattak a városba, olykor „feketén, de nem a szén miatt”; a klubtól kapott ingyenjegyeket árulták; és egész délután elvoltak a téren egy palack vízzel, egy darabka kenyérrel – és az edzéseken túl még vagy napi ötórányi focival.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?