KIAJOBB

500 napja őket ünnepeljük Szalai Ádám góljai helyett

2014. december 12: a nap, amikor Szalai Ádám utoljára gólt lőtt tétmeccsen. Eltelt 500 nap, megmutatjuk, minek örülhettünk azóta, természetesen a csatár találatai helyett.
  • Szerző: szz

Ötszáz nap is eltelt a világ futballjában Szalai Ádám gólja nélkül. A csatár persze edzéseket, felkészülési találkozókon betalál, tétmeccsen azonban 2014. december 12. óta nem. Azóta a Hoffenheim, a Hannover és a magyar válogatott szurkolóit sem tudta megörvendeztetni. Pedig Szalai csatár, első számú feladata a góllövés lenne.

Az eltelt szomorú 500 nap apropóján készítettünk egy összeállítást arról, minek örülhettünk Szalai gólja helyett az utolsó találata óta.

1. Az úszónő Hosszú Katinka sikerei, akit 2014 decembere óta kétszer is megválasztottak a világ legjobb úszónőjének.

2. Újra magyar film kapott Oscar-díjat Hollywoodban. Nemes Jeles László alkotása, a Saul fia a létező összes rangos elismerést bezsebelte, majd az aranyszobrocskát is átvehette a rendező.

3. Ha már Amerika, Király Viktor énekes a tengerentúlon is berobbant. A Megasztár korábbi nyertese a Voice című műsorban került be az élő adásba, melynek első körében esett ki. Produkciója így is nagy sikert aratott.

4. Lagzi Lajcsi áramlopás miatt börtönbe került, egy ország aggódott érte, szerencsére 125 nap után kiszabadult.

5. S végül az, amihez Szalainak is volt némi köze. A magyar fociválogatott tavaly novemberben 44 év után kijutott az Európa-bajnokságra.

 

 

És ezeket olvastad már?