Létrehozva: 2016.11.02.

Ki kérjen bocsánatot a megrúgott fradistától?

Horváth Ferenc és Cristian Ramirez balhéja rendesen ütött a hétvégi focifordulóban. Folytatás nincs, a felek hallgatnak.

Az úgy volt, hogy a Diósgyőr-FTC meccsen Ramirez balhátvédet úgy felrúgták hátulról, ahogy megyeháromban szokás: izomból, aztán hadd pörögjön, mint motolla, a hosszanti tengelye körül. A labda persze ment tovább egész Horváth Ferenc trénerig, aki a feladási irányba visszarúgta, történetesen a sokadik földi csavart produkáló balbekk lábaihoz. Ez alapvetően úgynevezett gyógyító passz lehetett, mivel az addig félholt fradista 1,2 másodperc alatt felgyógyult, és azonnal fel is mérte a szituációt.

WTF (a mivanmivan szalonképtelen angol változata), volt a tekintetében, és ha már újra 100 százalékos formában érezte magát, akkor bemutatta freestyler skilljeit, és egy röpke ülve dekázás után laza külsővel visszanyomta Horváth edzőnek a bőrt.
A mennyei megyeiben ilyesféle afférok után szokott az elkövetkezendő ötven évre összeveszni a két falu, nagyjából hat súlyos és tizennyolc könnyebb sérültet látnak el a mentők, és még a megyeszékhelyről is kivonul a készenléti rendőrség robotzsaru osztaga, és két órába telik, mire szétszedik a jó atyafiakat.

 Ez ugye profi világ, itt belesűrítették 32 másodpercbe, ezalatt volt összeugrás, tologatás, rázogatás és húzogatás, mert nincs idő arra, hogy hosszú percekig játsszák le, amit kell. Elnézve az esetet, nagyjából ötven-ötven százalékban tette magát bele a két fél az incidensbe, vagyis nem nagyon mit egymás szemére hányni. A FTC mégis bocsánatkérést szeretne, mert szerintük nem kellett volna visszanyomni a játékszert a hempergő hátvéd felé, bár nem mondhatni, hogy Horváth tréner izomból bombázott volna bele Ramirez hátvédbe.

Hogy mi lesz a végkifejlet, nem tudhatjuk, grundon manapság úgy intézik el az ilyesmit, hogy oké srácok, lemeccseltétek, iksz, kvittek vagytok, kézfogás. Ha valaki mégis szívja magát, akkor jön a főnök, bokafogást vezényel a két renitensnek és öt-tíz méterről megsuhint egy-egy lövést, fenékre irányozva. A probléma csak annyi, a szövetségnek perpillanat nincsen ilyen, békéltető jellegű testülete...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Óriási orosz győzelem, megszégyenült az Egyesült Államok

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

life.hu

Lehozhatják Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

hirtv.hu

Kormányinfó - élőben a HírTV műsorán + videó

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SPORT

Hosszú Katinkának már a kislánya is szurkolt az uszodában

SPORT

Bugyi és melltartó nélkül válogat az üdítők között a botrányhősnő - Videó