SPORT

Így ünnepel családjával a Fradi sztárja

Dibusz Dénes a Ferencvárossal a BL-főtáblára, a válogatottal pedig az Eb-re jutott ki. Most pedig élvezi a kéthetes pihenőt a szeretteivel.
  • Szerző: SK

Élete legjobb szezonját nyújtotta Dibusz Dénes, a Ferencváros focicsapatának kapusa. A játékos bajnok lett a zöld-fehérekkel, szerepelt a BL főtábláján, a válogatottal pedig kijutott az Eb-re. Pedig a koronavírus miatt sok bizonytalanság volt az évben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Nemzeti Sport

„Az élet minden területén alkalmazkodnunk kellett. Én hittem benne, hogy csak átmeneti a leállás és visszatérhetünk a pályára” – nyilatkozta a Metropolnak a kapus, aki a téli szünetet két hétig kizárólag a családjával és a szeretteivel tölti. Különösképpen fiával, aki második karácsonyát élheti át.

Bence 2019 októberében született, ez lesz az ő második karácsonya. A tavalyi ünnepnél még a szokottnál több fény, csillogás ragadta meg a figyelmét, az volt számára az újszerű. Idén már többet fogad majd be a karácsonyból, előtérbe kerülhetnek az ajándékok – mondta Dibusz, aki szeretteivel a nagyszülőket látogatta meg az ünnepek alatt.

A játékos azt is elmondta, mit kíván 2021-re.

Elsősorban azt szeretném, hogy a világ kezelni tudja a járványt és legyőzze azt. Csapjuk ehhez még azt hozzá, hogy a Fradival megismételjük az idei sikereket..és persze a válogatott is álljon helyt az Eb-n.

 

És ezeket olvastad már?