SPORT

Elárulta véleményét Hosszú Katinka kiborulásáról az édesapja: „Nincs olyan állapotban”

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő rajongóit nem a teljesítménye, hanem a viselkedése zavarja jobban. Ismét megszólalt lánya védelmében Hosszú István.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, Hosszú Katinka ötödik helyezést ért el 400 méter vegyesen, majd hetedik idővel jutott tovább 200 méter vegyesen is, ahol a döntőben szintén a hetedik helyen végzett

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Eredményeivel nem igazán volt megelégedve az Iron Lady, aki zaklatott lelkiállapota miatt kiszállt a medencéből, összepakolt mindent és elviharzott a medencéktől, ezzel kihagyva a pillangó számot.

Japán , Tokió 20210724 Olimpia 2020 Úszás Foto Nemzeti Sport – Tumbász Hédi A képen: Hosszú Katinka

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő ennek ellenére továbbjutott az olimpián.

Sokak Katinka pártját fogják, miszerint saját magával szemben vannak a legnagyobb elvárásai, így nem csoda, hogy dühös lett. A Blikk még a ma hajnali döntő előtt kereste fel az édesapját, Hosszú Istvánt, hogy árulja el ő, mit gondol ezekről a kiborulásokról.

„Az első idő és az övé között egy másodperc van, nem történt tragédia. Látszik persze, hogy nincs olyan állapotban, mint Rióban, nem egetverőek az eredményei, a pandémia miatt a felkészülése sem sikerült annyira jól. Nem szokott hozzá, hogy a hetedik idővel kell döntőznie, természetes, ha ezt nehezebben viseli. Így is nagyon bízom benne, hogy egy érmet összehoz majd” – mondta a Blikknek a a döntő előtt édesapa.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?