TÜZELŐÁLLÁS

Hiába várjuk az átigazolást? Szoboszlai váratlan bejelentést tett

Szoboszlai Dominik, a Salzburg labdarúgója iránt európai sztárcsapatok érdeklődnek.
  • Szerző: Ripost

Szoboszlai Dominik kapcsán továbbra is nagy kérdés, hogy a következő kiírásban is az osztrák bajnokot fogja-e erősíteni, vagy más csapatnál folytatja. A Salzburg válogatott középpályása az M1 aktuális csatornának elmondta, nem foglalkozik ezzel, és nem is szokott azon gondolkozni, hogy például Spanyolországban, vagy Olaszországban játszana-e inkább. Sőt, váratlan és határozott kijelentést tett: nem lenne csalódott, ha Salzburgban focizna az új szezonban is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szoboszlai Dominik
Fotó: Instagram

A magyar labdarúgó-válogatott kapcsán elmondta, nem esélytelen a csapat a Bulgária elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn.

„Úgy jövök majd haza Salzburgból, vagy akárhol is leszek, hogy ki kell jutnunk az Európa-bajnokságra” – jelentette ki a 19 éves futballista az október 8-ra kiírt, Bulgária elleni pótselejtezőre utalva, melynek megnyerése után még az Izland-Románia találkozó győztesét is le kell győzni november 12-én az Eb-ért. – „Ami volt 2016-ban, azt még sajnos nem tudtam átélni, mert annyi idős még nem voltam, de most ezt át szeretném élni.”

Szoboszlai az elmúlt szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtott, különösen a világjárvány miatti szünetet követően játszott nagyon eredményesen. Ezzel kapcsolatban a fiatal tehetség annyit jegyzett meg, hogy a karantén, a bezártság unalmas volt, de rengeteget edzett, ahogy egyébként mostani nyári szünete alatt is teszi. Elmondása szerint a szezon zárása óta mindössze négy-öt olyan nap volt, amikor nem tréningezett, egyébként mindig mozgott, igyekezett formában tartani magát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?