OLDALVONAL

Szeret a feleséged? Az esküvőn kért bocsánatot a sikeres sztárférj

Mit tart a legfontosabbnak napjaink egyik legsikeresebb futballedzője, Pep Guardiola? A spanyol szakember olyan választ adott, amire kevesen számítottak.
  • Szerző: Ripost

Saját esküvőjén kért bocsánatot a Manchester City labdarúgója, Olekszandr Zincsenko a felesége miatt az edzőjétőlírja a The Sun. A labdarúgó neje, a sportriporter Vlada Sedan ugyanis kritikával illette Pep Guardiola menedzsert, aki az egyik meccsen kihagyta a csapatból a párját, Zincsenkót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Guardiola őszintén beszélt az érzéseiről

Guardiola őszintén beszélt az érzéseiről
Fotó: AFP

„Az esküvőmön írom ezt az üzenetet. Ahelyett, hogy élvezném életem egyik legfontosabb pillanatát, ezt kell tennem, mert nem hagyhatom szó nélkül. Habár a feleségem újságíró, szurkoló is egyben. Amikor a csalódottságáról írt a közösségi oldalán, inkább szurkolóként reagált. Remélem, megérti.” – szólt Zincsenko bocsánatkérő üzenete Guardiolának.

Guardiola a szülinapján reagált

A válasz nem maradt el. A sikeres spanyol sztáredző január 18-án ünnepelte az 50. születésnapját. Zincsenko neje, Vlada Sedan elárulta, Guardiola aznap reagált férje üzenetére. Elárulta, mit tart igazán fontosnak az életben.

„Zina, a férjem viccelődött Guardiola korával. Azt mondta neki, huh, már 50, az már öregkor. Pep ránézett és azt felelte, Oleksz, számomra az a legfontosabb, hogy szeressen a feleségem, és akkor minden rendben van. A tréner igazán ekkor reagált férjem korábbi üzenetére.”

A The Sun hozzáteszi, Zincsenko és a spanyol szakember között nincs harag. Ráadásul a csapat jó teljesítményt nyújt az angol bajnokságban. A Manchester City 23 forduló után az első helyen áll a tabellán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?