FOCI-VB

Kiderült, a sok szex a vb-siker titka

Továbbra sem teljes az egyetértés abban, hogy a focisták éljenek-e szexuális életet a meccsek előtt.
  • Szerző: MV

Szellemes választ adott az izlandi válogatott szövetségi kapitánya arra a kérdésre, hogy tiltják-e a szexet a labdarúgóknak a vb-n. Heimir Hallgrimsson azt felelte, csak addig, ameddig a feleségek meg nem érkeznek. A főnök elárulta, a második meccsük, a Nigéria elleni fellépés előtt a játékosok találkoztak a párjaikkal.

Ezzel szemben a németeknél más volt a helyzet. A vb-címvédőnél nem akarták, hogy a feleségek és barátnők elvonják a játékosok figyelmét a mérkőzésekről. Sőt, Joachim Löw együttesénél akkora volt a szigor, hogy a közösségi oldalakat sem használhatták a játékosok. Egy valamiben viszont engedékenyebbek voltak, Thomas Müllerék fogyaszthatnak alkoholt. 

Az angoloknál nem pontosan tudni, hogy mi a helyzet. A bulvárlapok szerint tiltják a szexet, azonban a csatár, Jamie Vardy felesége kikotyogta, hogy szó sincs erről. Õ például már találkozott a párjával az orosz vb-n.

"Négy gyerek mellett persze nehezen oldjuk meg. Nálunk a szexuális együttlét egy logisztikai rémálom" - idézte a The Sun Rebekah Vardyt, aki valamennyi gyerkőcét magával vitte Oroszországba.

Az örök megmondó embert, az 1994-ben világbajnoki címet nyert Romáriót is megkérdeztek a meccsek előtti szexről. A brazil legenda nem hazudtolta meg önmagát:

"Mi a siker titka a vb-n? Sokat kell szexelni" - felelte Romario, aki hozzátette, vele előfordult, hogy a szex miatt késte le a taktikai értekezletet, mert négy órával a meccs kezdése előtt a szobájában ragadt egy hölggyel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?