FOCI-VB

Dárdai elárulta, milyen munkákra mondott nemet a közelmúltban

Mit fog kapni a tippjéért? Stressz és szereplés helyett baráti körben, tévén élvezi a meccseket.
  • Szerző: vav

Balatoni nyaralójában piheni ki a futballszezon fáradalmait Dárdai Pál. Korábbi szövetségi kapitányunk egy német lapban vezetett vb-blogjában elárulta: családi és baráti körével nézi majd tévén az oroszországi világbajnokság mérkőzéseit. A nyugodt szórakozás érdekében nemet mondott több televíziós meghívásra, szakkommentátori szerepre is.

 

Több tévéadó is szakértőként akart foglalkoztatni, és magyar lapoktól is kaptam ajánlatokat. A Morgenposton kívül mindet visszautasítottam. A szezon során elég stresszben volt részem, és szeretném nyugodtan élvezni a tornát.

(...) Főzünk egy óriási lábas gulyást, meghívunk sok barátot, kiteszünk egy nagy tévét a teraszra, és megnézünk egy-egy jó meccset. (...) Élvezem a Bundesliga szünetét, és hogy a családommal tölthetem az időt. Nem elemzem ki az összes csapatot, de azért a torna kezdetére képben leszek. Nő a vb-láz

- mondta Dárdai, aki bár szurkol a szerinte túl kifacsart, fáradt németek (és a példaképének nevezett Joachim Löw kapitány) címvédéséért, de a márciusban Berlinben is győztes brazilokat tartja favoritnak.

"A helyszínen láttam őket Németország ellen az Olimpiai-stadionban, és mély benyomást tettek rám. Egyéni képességek terén mindig is megvolt bennük a minőség, de még sohasem láttam brazil válogatottat taktikailag ennyire fegyelmezetten játszani"

- dicsérte Dárdai a brazil csapatot, s mellettük még a franciákat érzi nagyon erősnek. Meglepetést pedig Svájctól szimatol.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?