SPORT

Végre egy jó hír! Augusztus 30-án visszatér a Fitbalance Kids!

Tavaly több mint 14 ezren voltak kíváncsiak az 50-féle sportprogramra, látványos sportbemutatókra, óriás akadálypályákra, interaktív élményparkra, koncertekre és közönségtalálkozókra
  • Szerző: Buster

A koronavírus-járvány miatt Magyarországon augusztus közepéig nem lehet nagy létszámú rendezvényeket tartani, így az eredetileg gyermeknapra tervezett Fitbalance Kids sem rendezhető meg május 31-én. A gyermeknap azonban nem maradhat el! A szervező Fitbalance csapat ezért folyamatosan dolgozik a rendezvény előkészítésén, és úgy döntött: augusztus 30-án megrendezi az ingyenes gyermekfesztivált a budapesti Orczy-parkban.

Tavaly több mint 14 ezer látogatónak kínált sportot, kalandot és élményt a Fitbalance Kids. A 3-18 éves fiataloknak szóló ingyenes rendezvény küldetése, hogy népszerűsítse a klasszikus és modern mozgásformákat, sportágakat, valamint az egészséges életmódot.

A budapesti Orczy-parkban rendezendő augusztus 30-i eseményen ezért idén is óriás akadálypályák, interaktív élménypark, sportági bemutatók várják a családokat, és a klasszikus sportágak mellett extrém sportok is bemutatkoznak. Közönségtalálkozóra érkeznek a legnépszerűbb hazai sportolók, énekesek és véleményvezérek. A gyermekek megismerkedhetnek a mindennapok hőseivel, vagyis a legfontosabb közszolgáltatásokat ellátó szervezetekkel.

A Fitbalance Kids szervezői azt kérik az érdeklődőktől, figyeljék az esemény Facebook oldalát, ahol folyamatosan tájékozódhatnak az aktuális helyzetről. A legfontosabb pedig továbbra is az: mindenki tartsa be a járványügyi óvintézkedéseket, vigyázzon magára, gyermekeire és szeretteire!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?