SPORT

Félelmetes, ahogy az ötéves mini Bruce Lee pörgeti a nuncsakuit

Ő most a világ legerősebb gyereke.
  • Szerző: Ripost

Ötévesen még aranyos volt, ahogy a példaképét utánozta, de amit 10 évesen művel, az már félelmetes.

2015-ben egy aranyos videó terjedt az interneten, amelyen egy elszánt, ötéves japán gyerek Bruce Lee legendás sárga kezeslábasába öltözve pörgette a nuncsakuit, imitálta a nagy előd mozgását, és még a tekintetét is igyekezett utánozni – ráadásul egész ügyesen!

Imai Rjuszei nem a videó kedvéért öltözött a sárga ruhába, ő valóban Bruce Lee-t tartotta példaképének, még nem volt kétéves, amikor már harcművészeti filmeket nézett, és mindennap edzett a videóban is látható fegyverekkel- írja a Csupasport.

A fiút édesapja trenírozza és menedzseli, még Instagram-oldalt is létrehozott neki, ahol már közel 79 ezer követője van, és rendszeresen oszt meg képeket és videókat a közös gyakorlásokról, és fia hihetetlen képességeiről.

„Bruce Lee-nek van az a híres mondása, »Ne gondolkozz, hanem érezz!« Na, ezt látom mindig kiülni Rjuszei arcára. Ez a legkirályabb dolog! Szeretem Bruce Lee-t, és szereti ő is” – mondta a lelkes és büszke édesapa általános iskolás kisfiáról.

A fiú már olyan szálkás, mint egy élsportoló és ökölbe szorított kézzel végez egykezes fekvőtámaszokat. Most már inkább félelmetes és döbbenetes, mint cuki. Talán kicsit túltolák...

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dragon Star-竜惺-??? (@ryuseiimai0416) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?