OLDALVONAL

Erre az öt dologra évek múlva is emlékezni fognak a magyar szurkolók

Véget ért a labdarúgó NB I őszi szezonja, amely a gólok és izgalmak mellett számtalan vicces pillanatot adott a szurkolóknak.
  • Szerző: ST

A a mókás pillanatokból szedte össze a legjobbakat, az 50-es lábméretű támadón át Kuttor Attila kánikulában is viselt fekete öltönyéig.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Honvéd edzője kapta a legtöbb sárgát
Igazán temperamentumos tréner érkezett májusban a Honvédhoz, az olasz Giuseppe Sannino személyében. A kopasz mester 9 sárga lapot gyűjtött már be az NB I most futó szezonjában –két meccsen második sárgával állították ki-. Ezzel a számmal pedig az összes NB I-es focistát megelőzi a szakvezető, ami talán a világon is egyedülálló teljesítmények számít.

Giuseppe Sannino szorgosan gyűjtögeti a sárgákat
Fotó: MTI

Fülbevalója miatt nem játszhatott Barczi
Augusztusban a Debrecen 3-2-re legyőzte a Zalaegerszeget, de mégsem a sok gól miatt maradt emlékezetes a találkozó. A zalaiak támadója, Barczi Dávid ugyan leragasztotta beültetett fülbevalóját, de Kassai Viktor játékvezető mégsem engedte pályára lépni. Ez azért meglepő, mert ezt megelőzően egy bírónak sem volt gondja ezzel a megoldással.

Kuttor fekete zakója
A Mezőkövesd volt az ősz meglepetéscsapata, ebben talán az is szerepet játszott, hogy Kuttor Attila vezetőedző végig ragaszkodott a fekete öltönyéhez. Nem tett kivételt ez alól a nyáron sem, amikor 30 fok feletti hőségben játszott Kaposváron a csapata.
„Nem előnyös az öltözetem ehhez az időjáráshoz, gondolom a játékosaim ugyanezt érezték, nem volt könnyű, meg kellett választani hozzá a megfelelő futballt”
– mondta el Kuttor az M4 Sportnak.

Kuttor Attila elválaszthatatlan az öltönyétől
Fotó: MTI

Nem volt cipő az 50-es lábú támadóra
A ZTE amerikai csatára, Eduvie Ikoba egészen elképesztő, 50-es lábmérettel rendelkezik. A támadóra egész Magyarországon nem talált cipőt a klub, így egészen Belgiumból kellett hozatnia lábbelit. A 22 éves focista 12 bajnokin, 3 góllal hálálta meg az új csukákat.

Ikoba megkapta a cipőit:

Carrillo érdekes stílust választott
Nemrégiben kapta meg a magyar állampolgárságot a Mol Fehérvár védője, Stopira. Az állampolgári esküt követő fotózáson a Vidi trénere, Joan Carrillo -vélhetően a sietség miatt- a kabátjára vette fel a fotózáshoz tartogatott zakóját. Az biztos, hogy ezzel nem fog divatot teremteni a spanyol mester.

Joan Carrillo (jobbra):

És ezeket olvastad már?