TÜZELŐÁLLÁS

Elrabolták az ufók a focistát, társai hittek neki

Egy argentin labdarúgó azt állította, azért késett az edzésről, mert elrabolták az ufók.
  • Szerző: Ripost

Az argentin Guillermo Marino egyszer azt állította, azért késett labdarúgócsapata, a Boca Juniors edzéséről, mert elrabolták az ufókírja a The Sun. A történetet klubtársa, Gustavo Lorenzetti elevenítette fel, és hozzátette, ő bizony mindent elhitt neki!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Guillermo Marino (jobbra) az ufókra fogta a késést
Fotó: AFP

„Guillermo egyszer azt mondta, azért késett el az edzésről, mert elrabolták az ufók – kezdte Lorenzetti. – Mindent elmesélt, teljes magyarázatot adott arról, hogy mit érzett, mi történt vele. Persze vannak olyan játékosok, akik két napi távollét után ezzel jönnek, és nevetünk rajtuk, legyintünk rájuk, de Guillermo nem ilyen. Ő egy tisztességes srác, mindenki ismeri. Elmesélte, hogyan vizsgálták meg a lelkét, és miként ügyeltek rá. Részletesen, tökéletesen elmagyarázott mindent. Őszintén mondom, hittem neki, hiszek a földönkívüliekben!”

Lorenzetti hozzátette, azt viszont nem tudja, hogy Marino mivel magyarázta a késést az akkori edzőjüknek, Jorge Sampaolinak.

„Nem tudom, hogy neki is ugyanezt mondta-e, de Guillermót ismerve szerintem Sampaoli is hitt neki. Mit mondhatnék? Ez a sztori szerepelhetne a Discovery csatornán.”

Érdekesség, egy alkalommal az argentinok másik labdarúgója, Diego Maradona is azzal indokolta az eltűnését, hogy elrabolták az ufók. Az 1986-ban világbajnoki címet szerzett legenda a feleségét hitegette ezzel pár körbe este után...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?