OLDALVONAL

Eldőlt, három külföldi sztár is marad Magyarországon

A Bajnokok Ligája címvédő Győr női kézilabdacsapata szerződést hosszabbított három klasszis légiósával, Kari Brattsettel, Anne Mette Hansennel és Stine Oftedallal.
címkék:
  • Szerző: ST

Kari Brattset és Stine Oftedal egyaránt két évvel hosszabbított, míg Anne Mette Hansen kettő plusz egy évre írt alá. A Győr ezzel továbbra is ott lesz a sportág élvonalában – derült ki a klub keddi sajtótájékoztatóján.

A norvég válogatottal kétszeres világbajnok Stine Oftedal további két szezont játszik még Győrben
Fotó: MTI

„Kissé talán szokatlan, hogy már szeptember elején ilyen jelentőségű döntéseket hozunk, de úgy gondolom több jó okunk is volt a szerződések meghosszabbítására. Egyrészt nagyon elégedettek vagyunk a lányok teljesítményével, és bízunk benne, hogy a jövőben is ugyanolyan meghatározói lesznek a csapat játékának, mint tették azt eddig is. Másrészt, nagyon hosszú szezon elé nézünk, a decemberi világbajnokság után tavasszal olimpiai selejtezők, nyáron pedig maga a Tokiói Olimpiai Játékok várnak a játékosaink nagy részére. Bízom benne, hogy azzal, hogy jövőjük biztosítva van a klubjukban, már csak a kézilabdával kell, hogy foglalkozzanak a sportolók, ez pedig még jobb teljesítményt hozhat ki belőlük”
- mondta el a klub honlapján Dr. Bartha Csaba, a klub elnöke.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?