TÜZELŐÁLLÁS

Dzsudzsák Balázs távozhat? Reagált a Debrecen

Ha Dzsudzsák Balázs szeretne szerepet kapni a magyar labdarúgó-válogatottban, akkor klubot kell váltania.
  • Szerző: Ripost

Marco Rossi nyilatkozata óta Dzsudzsák Balázs helyzete a téma. A magyar válogatott szövetségi kapitánya egyértelműen kijelentette, hogy a másodosztályból nagyon nehéz, szinte lehetetlen bekerülni a nemzeti csapatba. Dzsudzsák Balázsnak akkor lenne esélye, ha a következő hetekben nívós bajnokságba igazolna, s ott rendszeresen szerepelne.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dzsudzsák Balázs klubváltása a téma

Vajon Dzsudzsák Balázs visszaérhet a válogatottba? Fotó: Nemzeti Sport

A Hajdú-bihari Napló ezzel kapcsolatban megkereste Dzsudzsák klubját, az NB II éllovasát, a Debrecent. Dzsudzsák nem reagált, Tőzsér Dániel sportigazgató pedig azt mondta, hogy amennyiben a DVSC-nél bármilyen játékosmozgás lesz, amint hivatalossá válik, a klub abban a pillanatban értesíti a szurkolókat és a sajtót is, de jelenleg ilyesmiről nincs szó.

Dzsudzsák az eddigi 23 forduló során 11 mérkőzésen nyolcszor kezdőként, háromszor csereként kapott lehetőséget a Lokiban. Gólt nem szerzett, előkészítőként viszont kiemelkedő teljesítményt nyújt, hiszen kilenc gólpasszt adott.

A labdarúgó NB I-ben és NB II-ben a téli átigazolási időszak hivatalosan január 15-től február 14-ig tart. Ha a 34 éves játékos idehaza klubot váltana, akkor még egy héten át megteheti.

Dzsudzsák Balázs legutóbb 2019. november 19-én a Wales elleni 2-0-ra elveszített Európa-bajnoki selejtezőn szerepelt legutóbb a válogatottban. A nemzeti csapat tavaly nélküle vette sikerrel a pótselejtezőket, és jutott ki az idén nyárra halasztott, részben budapesti rendezésű Eb-re. A magyar válogatott Portugáliával, Franciaországgal és Németországgal találkozik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?