SPORT

Drámai vallomást tett az Exatlon versenyzője: „Már ott, a versenyen éreztem, hogy nagyon fájt” 

Valószínűleg műteni kell majd Tóth Dávidot.
  • Szerző: Ripost

A Dominikai Köztársaságban kemény kihívásokon kellett teljesíteniük az Exatlon Hungary versenyzőinek. Így nem is csoda, hogy a műsor alatt és utána is ápolásra szorul egy-egy sérülésük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Dávid (35) a bajnokok csapatának versenyzője amellett, hogy korábban dengue-lázat kapott, itthon megtudta: egy komoly töréssel csinálta végig az utolsó heteket, sőt elképzelhető, hogy műtét vár rá.

Fotó: Markovics Gábor

„Több sérülésem is volt, a bokámat és a könyökömet is megviselte a verseny, az utóbbi annyira begyulladt, hogy megtelt ízületi folyadékkal, de a jobb kezem középső ujja még durvábban megsérült. Már ott, a versenyen éreztem, hogy nagyon fájt, amikor beütöttem, de a kinti orvos azt mondta, csak egy zúzódás” – kezdte a Blikknek Dávid, aki azt is hozzátette, szóba került, hogy kórházba viszik, de nem akartak kockáztatni a koronavírus miatt.

Miután véget ért itthon a kéthetes házi karanténja, meglátogatta a kajak-kenu szövetség orvosát, és ekkor derült ki, hogy nagyobb a baj, mint elsőre gondolták. Hiszen nem repedés okozta a fájdalmait, hanem törés.

„Mégpedig a középső ujjperc hosszában. Igaz, azóta összeforrt, de nem ideális, jelen pillanatban nem tudom teljesen behajlítani az ujjam, és ha megpróbálom, eléggé fáj. Bizakodó vagyok, hogy elég lesz a gyógytorna, de ha nem sikerül elérni vele a teljes gyógyulást, akkor elképzelhető, hogy meg kell műteni, aminek persze nem örülnék ” – árulta el a sportoló.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?