OLDALVONAL

Döntöttek a Fradinál, ez vár a bérletes szurkolókra

A koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött folytatódik a labdarúgó NB I. A Ferencvárosnál döntöttek a bérletesek sorsáról.
címkék:
  • Szerző: ST

Jelen állás szerint a hátralévő öt hazai mérkőzését zárt kapuk mögött játssza le a Ferencváros. A klub közleményében jelezte, hogy a bérletesek, illetve a hátralévő találkozókra érvényes belépővel rendelkező drukkerek visszakapják a pénzüket, ha igénylik azt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

„A Ferencvárosi Torna Club elveszti egyik jelentős bevételét és a jelenlegi helyzetben komoly gazdasági kihívásokkal kell szembenéznie. Az elmúlt hetekben a szurkolóinktól számos támogató és buzdító levelet kaptunk, melyben felajánlják segítségüket, jelzik, hogy nem igénylik a visszatérítést a jegyük vagy bérletük árából. A Ferencvárosi Torna Club minden olyan szurkolójának, aki rendelkezik érvényes szezonbérlettel, vagy megvásárolt jeggyel, de annak árát nem kéri vissza, örök hálával tartozik és köszönetét fejezi ki”

- írja a közlemény.

Akik azonban úgy döntenek, hogy szeretnék visszakapni a jegyek árát vagy a bérletek zárt kapus meccsekre eső, arányos ellenértékét, azoknak a következő 15 napban kell ezt jelezniük a klub felé. Az összeget a szurkolói kártyára utalja a Ferencváros.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?