SPORT

Dárdai Pál menekül, megszólalt a berlini edző

A Hertha ikonjának visszatérésére eddig nem az elvártak szerint alakult.
  • Szerző: SK

Sorsdöntő meccset vív szombaton a Hertha Berlin focicsapata, amelyen csapatával együtt Dárdai Pál menekül kell a kiesés elől. Ezt a Herthához januárban visszatérő vezetőedző ismerte el, nem véletlenül, mivel eddig borzalmas a mérlege a kispadon. Most pedig nyerhető meccs következik, s a tréner nem is kertelt, kötelező a három pont begyűjtése.

Dárdai mindent belead szeretett klubja megmentéséért

Dárdai mindent belead szeretett klubja megmentéséért
Fotó: AFP

„Ráraktam a terhet a játékosokra, cipeljék csak. Pontosan tudják, ezt a meccset meg kell nyerni, nincs más megoldás – nyilatkozta Dárdai, aki a Berliner Zeitungnak a rossz nyitányról is beszélt. – Sokat akar a klub, de szerintem hirtelen kellene a nulláról nagyot ugranunk. Most pedig menekülni kell” – véli az edző, aki 157. alkalommal irányítja majd a kispadról a Herthát.

A Berlin jelenleg csak a 15. helyen áll a tabellán, Dárdai öt meccsén kikapott a Frankfurttól, a Bayerntől, a Lipcsétől és a Wolfsburtgtól, egyedül Stuttgartból csent el egy pontot. Szombaton meglehet a Hertha első sikere a trénerrel, és a csapat és Dárdai Pál csak így menekülhet meg a kieséstől

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?