OLDALVONAL

Csodás helyek, itt töltik a téli szünetet a magyar válogatott focistái

A labdarúgó NB I mellett az európai fociligák nagy részében is téli szünet van. Ezt kihasználva a magyar válogatott játékosainak jutott egy kis idejük a feltöltődésre a tavaszi szezon kezdete előtt.
  • Szerző: ST

A focisták igyekeztek melegebb éghajlatra menni a téli hideg elöl, de Szalai Ádám inkább a hófödte hegyeket választotta. Gulácsi Péter és Varga Roland korábbi sztárfocistákkal is találkozott, míg Gróf Dávid bejárta Spanyolországot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szalai Ádám

A német Mainz támadója, Szalai Ádám két testvérével, Bertalannal és Vilmossal –őket a párjuk is elkísérte- a francia Alpokban tölti. Az egyik csúcsra helikopterrel mentek fel Szalaiék, akik egyébként közös ingatlan-vállalkozást üzemeltetnek. A 32 éve csatár egyébként hagyományos a téli környezetet választja ebben az időszakban, tavaly az Egyesült Államokban síelt.

Gróf Dávid

A Ferencváros kapusa, Gróf Dávid a feleségével, Klaudiával Spanyolországban töltötte az ünnepeket. A szerelmesek több spanyol várost is bejártak, többek között Valenciát, Elchét és Alicantét. Gróf egyébként hamarosan újra ideutazik, hiszen a Ferencváros Valencia környékén fog edzőtáborozni január 7 és 21. között.

Gulácsi Péter

Mozgalmas őszön van túl Gulácsi Péter, aki csapatával, a Leipziggal vezeti a német Bundesligát és a BL-ben is továbbjutott. Feleségével és gyermekével igazán egzotikus helyszínen, a Seychelles-szigeteken töltődnek fel. A klasszis kapus ráadásul egy igazi világsztárral is találkozott, a korábbi kétszeres világbajnok focistával, Ronaldóval.

Varga Roland

A Fradi szélsője, Varga Roland az ünnepek előtt jegezte el párját, Petrát. Ezt követően Dubajba utaztak, ahol többek között barátjával, Dzsudzsák Balázzsal is találkozott Varga. Végül pedig Gulácsihoz hasonlóan szintén találkozott egy már visszavonult sztárfocistával. A Chelsea BL-győztes klasszisa, Didier Drogba örömmel állt oda egy közös képhez a Fradi-kedvenccel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?