SPORT

Bunyós Pityu: vissza akarok vágni Tysonnak

Az újra aktív Mike Tyson elleni visszavágóján dolgozik Bunyós Pityu, aki a budapesti Papp László Sportarénába, egy jótékonysági meccsre hozná az amerikai bokszolót.
  • Szerző: Ripost

Tyson a könyvében is megemlékezett a mulatós-bokszoló, azaz a Szikora István elleni 1984-es finnországi meccsről, ahol amatőrként, 18 évesen pontozással nyert 3-2-re. Bunyós Pityu az amerikai bokszolónak Magyarországon vágna vissza – írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Első meccse vélhetően Holyfield ellen lesz, de utána több európai országba is ellátogat majd. Azon dolgozunk, hogy Budapestre is eljöjjön. Helyszínnek a Papp László Sportarénát tudom elképzelni„ – mondta a Borsnak Bunyós, aki már megszerezte az amerikai bokszoló menedzsmentjének a számát.

„Két éve, amikor Tyson Bécsben járt, találkoztam vele, váltottunk pár szót, majd egy közös fotót is csináltunk” – mondta Pityu. Hozzátette: Evander Holyfield évekkel ezelőtt 150 ezer dollárért (49 millió Ft) vállalt volna egy fellépést, míg Riddick Bowe 50 ezerért (16 millió Ft). „ Nagyjából enynyiért Tyson is eljönne most. Plusz egy első osztályú repülőjegyre, és egy fényűző szállodai szobára van még szükség. A fő cél úgyis a jótékonykodás, szegény gyerekeket támogatnánk a bevételből„mondta a most 114 kilós Bunyós, aki edzésben tartja magát, mert ha összejön a visszavágó, készen kell állnia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?