TÜZELŐÁLLÁS

Botrány a válogatottnál? Szoboszlai édesapja reagált a pletykára

Szoboszlai Dominik édesapja reagált a balhéra, ami állítólag a magyar labdarúgó-válogatott öltözőjében történt.
  • Szerző: Ripost

Egy állítólagos nagy visszhangot kiváltó balhéról ír a Sport Plusz. A hetilapnak egy neve elhallgatását kérő telefonáló azt állította, hogy a Salzburg játékosa, Szoboszlai Dominik és a Fehérvár középpályása, Kovács István vívott szópárbajt a magyar labdarúgó-válogatott öltözőjében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szoboszlai Dominik Fotó: Ripost/Szabolcs László

Szoboszlai azzal „heccelte” durva hangnemben Kovácsot, hogy neki több BL-meccse van, mint az egész 'Videotonnak', majd Marco Rossi szövetségi kapitány is megkapta a magáét a Salzburg játékosától, akire aztán Dzsudzsák Balázs és Szalai Ádám rápirított, hogy most már vegyen vissza.

A Sport Plusz Szoboszlai Dominik édesapjánál, Szoboszlai Zsoltnál érdeklődött az öltözői balhéról, aki nem tudott az esetről:

„Nem tudok erre válaszolni. Örültek, hogy túlélték ezt a selejtezősorozatot, ahol, ha megnézzük a legutóbbi játékot, sanszunk sem volt. Nem tudom, kik terjesztik ezt a balhét, tőlük kellene megkérdezni, ha annyira okosok és mindent tudnak. Én nem tudok erről. Ez legalább akkora marhaság, minthogy Dominik az Arsenalba igazol. Mert ez is megjelent. Honnan tudják ezt?! Én tudom, meg a fiam és a menedzsere. De más nem, és az utolsó pillanatig nem is fogjuk elárulni.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?