SPORT

Borzalmas tragédia: Három kislányával együtt felrobbant a sztársportoló kocsija

Rowan Baxter korábban a New Zealand Warriors rögbicsapatának volt a játékosa. Az ausztráliai Brisbane mellett történt a horrorbalesetet.
  • Szerző:

Most már biztos, hogy az egykori rögbijátékos Rowan Baxter és felesége, illetve három kislányuk volt az autóban, mely Brisbane mellett gyulladt ki. A borzalmas baleset egyik szemtanúja azt állítja, az autót robbanás rázta meg, mégpedig akkora, hogy az ő testére is benzin fröcsögött – írja cikkében az ausztrál Daily Telegraph.

Az egyik szomszéd furcsa vallomást tett: egy alakot látott az autóhoz rohanni vizes kannával, úgy tűnt, mintha a nőnek akarna segíteni, aki éppen álló mellett állt és a kocsit mosta. Utána jött a robbanás.
A férfi és az autóban tartózkodó három 10 év alatti gyerek a helyszínen meghalt, a teljesen összeéget nőt kórházba szállították.
Nem sokkal később kiderült, hogy a már leszerelt híres rögbijátékos, illetve felesége és három kislányuk az áldozat. A házaspár a Integr8 Fitness-ben dolgozott edzőként.
Állítólag nem volt minden rendben a házasságukkal, korábban rendőrségi ügyük is akadt erőszakoskodás miatt.

Rowan Baxter az utóbbi időben rengeteg fotót és videót rakott ki a gyerekeiről a Facebook oldalára. Hat nappal ezelőtt ezt a különös üzenetet posztolta: „T-R-E-Y, love you to the moon and back,” „T-R-E-Y, egészen a Holdig és vissza is szeretlek” egy hónappal korábban ezt a szöveget rakta ki: “Goodnight my babies, Daddy loves you„ ”Jó éjt gyermekeim, apa szeret titeket„.

December 30-án a szöveg került a Facebookjára: ”Mindannyian nagyon hiányoztok„. Akkor egy kollegája így kommentelte a kiírást: ”Nyugodj meg haver, minden rendben lesz„.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg az eset felderítését.

 

 

 

És ezeket olvastad már?