KIAJOBB

Bombázókkal vág neki a világbajnokságnak a magyar válogatott

Szombaton, magyar idő szerint 10 órától kezd Kazahsztán ellen a magyar női kézilabda-válogatott a világbajnokságon.
  • Szerző: ST

A Japánban rendezett tornán egy valamiben biztosan ott lesz az élmezőnyben a nemzeti csapat: gyönyörű lányok alkotják a keretet.
A megfiatalított együttes célja az olimpia kvalifikációs helyek megszerzése lesz a vb-n. Összeállításunkban négy szépséget válogattunk össze, akikben az is közös, hogy mindannyian a Fradit erősítik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lukács Viktória Fotó: Instagram

Lukács Viktória

Amikor a férfiak a legszebb magyar kézilabdás személyén vitatkoznak, akkor általában mindig Lukács Viktóriát rakják az első helyre. A Fradi bájos szélsője nem csak a magyar keretben, hanem az egész mezőnyben az egyik legszexibb játékosnak számít. Rengeteg szerelmes levelet kap a közösségi oldalán.

Bíró Blanka

A Ferencváros 25 esztendős kapusa az elmúlt hónapokban nem csak a kézilabdatudásával került a címlapokra. Bíró Blanka lassan fél éve egy párt alkot Böde Dániellel, a jelenleg a Paks labdarúgócsapatát erősítő Fradi-legendával.

Last day ☀️🌊🏝👋🏽

Háfra Noémi

A 21 esztendős Háfra Noémi a magyar kézilabdázás legnagyobb reménysége. A ifjú átlövő tavaly junior vb-t nyert, és a Bajnokok Ligája legjobb fiatal játékosának is megválasztották. A csinos szőkeség a Fradi-szurkolók körében hatalmas népszerűségnek örvend.

MiamiBeach🏝🇺🇸🤟🏿

Schatzl Nadine

A Münchenben született Schatzl Nadine szintén a Fradi játékosa, 10 éves korában költöztek haza a szüleivel Mohácsra. A kézilabda mellett már a jövőjére is gondol, elvégzett egy lakberendezői iskolát. A legjobb barátnői két csapatársa, Bíró Blanka és Lukács Viktória.

#smile#enjoythelife#☀️

És ezeket olvastad már?