OLDALVONAL

Bocsánatot kért a tévécsatorna, szexről sztorizott a sztárvendég

A pletykák szerint lefeküdt David Moyes labdarúgóedző lányával a Manchester United egykori csatára.
  • Szerző: Ripost

Kellemetlen helyzetbe sodorta magát Patrice Evra. A Sky Sports szakkommentátora felemlegetett egy állítólagos románcot korábbi csapattársa, Wilfried Zaha és a Manchester United edzőjének, David Moyes lánya között – írta a The Sun.

Zaha 2013-ban a Manchester United játékosa volt, ám hiába játszott jól, váratlanul kimaradt a kezdőcsapatból. A pletykák szerint azért, mert lefeküdt Moyes edző lányával. Evra szombaton erre utalt élő adásban.

„Emlékszem, Zaha manchesteri időszaka alatt felmerült, hogy viszonya volt Moyes lányával, amiről nem tudjuk az igazságot. Az edzőmeccseken még játszott, aztán kirobbant a hír, és többé nem kapott lehetőséget.”

Zaha 2013-ban cáfolta a sztorit, a Sky Sports pedig közleményben reagált Evra szombati kijelentésére. Bocsánatot kért a brit csatorna.

„Tisztáznunk kell egy kommentet, ami azt sugallta, hogy David Moyes lányának viszonya volt Wilfried Zahával. Úgy tudjuk, Zaha soha nem találkozott Moyes lányával, tehát Patrice Evra tévesen utalt erre. Elnézését kérünk a kellemetlenségért!”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?