KIAJOBB

Befér még Dzsudzsák a válogatottba? A fiatalok kiszorították a csapatkapitányt

A nemzeti csapat a törökök legyőzése után Oroszországot fogadja.
  • Szerző: GG

A Szalai Ádám mögött helyet kapó Holender Filip, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland támadósor remek játékot mutatott Törökország ellen 1-0-ra megnyert NL-meccsen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az első félidőben a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs posztján játszó Holender Filip rendkívül veszélyes volt. A másik szélen Sallai Roland remekelt, míg Szoboszlai végig kiválóan teljesítve, bombagólt lőtt szabadrúgásból, ami korábban Dzsudzsák kiváltsága volt címeres mezben.

Szoboszlai Dominik fantasztikus gólt lőtt a törököknek
Fotó: MTI

A jelenleg klub nélküli Dzsudzsák hiányát nem érezte meg a gárda. Marco Rossi szövetségi kapitány korábban azt nyilatkozta, amennyiben lesz klubja, behívja a korábbi csapatkapitányt, hogy megdöntse a válogatottsági rekordot. Jelenleg 108-108 szerepléssel Király Gábor és Dzsudzsák áll az élen.

„A jövőben szeretnék neki lehetőséget adni, hogy rekordot dönthessen a válogatottságok számában”
– mondta el a 33 éves szélső kapcsán Marco Rossi az M4 Sportnak.

Dzsudzsák Balázs
Fotó: Nemzeti Sport

Vasárnap, az oroszok ellen ismét bizonyíthatják Szoboszlaiék, hogy végleg átvették a vezérszerepet a magyar támadósorban. A bolgárok elleni október 8-i Eb-pótselejtező előtt ez lesz az utolsó mérkőzése a válogatottnak. Jó hír Marco Rossi számára, hogy Bese Barnabás és Bolla Bendegúz visszakerült a keretbe, miután egészségesnek bizonyultak.

Nemzetek Ligája
18.00: Magyarország-Oroszország (Tv: M4 Sport)

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?