SPORT

Babos Timi 16 év után szülinapozott újra otthon

Az első számú magyar női teniszező, Babos Tímea a koronavírus-járvány alatti időszakot a családi otthonban, Sopronban tölti.
  • Szerző: ST

Babos Tímea az elmúlt több, mint egy évtizedben versenyről versenyre járt az év ezen részében. Jelenleg is a Roland Garrosra készülne – amelynek női páros versenyét megnyerte tavaly Kristina Mladenovic oldalán -, ha nem maradt volna el a vírus miatt az esemény. Pozitívuma azonban mégis van annak, hogy Babos nem versenyez, tizenegy éves kora óta először ünnepelte a szülinapját otthon – három tortát is kapott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Babos Tímea
Fotó: Instagram

„Tizenegy éves koromban voltam utoljára itthon a szülinapomon. Nagyon örülök, hogy most a családommal és a barátaimmal tölthetem ezt a napot, nagyon boldoggá tesz! Köszönöm, hogy vagytok nekem”

– írta közösségi oldalán a vasárnap a 27. életévét betöltő Babos.

🎂🎈S Z Ü L I N A P❤🎁 11 éves koromban voltam utoljára itthon a szülinapomon. Nagyon örülök, hogy most a Családommal és a Barátaimmal tölthetem ezt a napot, baromi boldoggá tesz! Köszönöm, hogy vagytok Nekem!🥰 #boldogszülinapot #happybirthday #love #family #friends #cakes

A sportolónő a házi karantén alatt rengeteg egészséges ételt főz, és rendszeresen jár futni is, hogy formában tartsa magát.

És ezeket olvastad már?