OLDALVONAL

A román határig tartott a buli a Fradi különvonatán

Szerda este, 13 kocsival, színes füstfelhővel gördült ki a Fradi-szurkolók Bulgáriába tartó különvonata a Keleti pályaudvarról. A román határig Náksi Attila szolgáltatta a jó hangulatot a labdarúgócsapat drukkereinek.
  • Szerző: ST

A Ferencváros ma 21 órától lép pályára a bolgár Ludogorec otthonában, az Európa-liga csoportkörének záró fordulójában, és amennyiben nyer, továbbjut a legjobb 32 közé. A drukkerek több, mint 1000 fős különvonattal vágtak neki a razgradi túrának, ami közel 20 órás vonatozást jelent. Nem unatkoztak a fradisták, külön bulikocsit csatoltak a szerelvényhez, amelyben az ismert lemezlovas, Náksi Attila zenélt.

A fradisták a nyáron Zágrábba mentek különvonattal
Fotó: Sulyok László/Ripost

„Lesz egy plusz kocsi a különvonaton, amit bulivagonnak neveztek el. Ebbe az egyterű szerelvénybe egy komolyabb hangtechnikát rakunk be” mondta el lapunknak még a szerdai indulás előtt Náksi Attila.

A vonat mindennel felszerelt büfékocsival indult el – többek között frissen készült rántott hússal, meleg levessel -, amelyben számos alkoholos italt lehet kapni, külön sörsarokkal, ahol csak ezt a nedűt csapolják.

„A Freed from Desire – a szurkolók egyik ismert nótájának az alapja- szerintem óránként el fog hangzani legalább kétszer, emellett lesznek még Fradi-indulók, amiket még annak idején csináltunk, de retró slágerek és mai zenék is szólnak majd. Természetesen számokat is lehet kérni” – mondta el Náksi.

Náksi a 80-as évek óta a Fradi nagy szurkolója:

Hajra Fradi! #derby @ftcofficial #interju #azejjelsohanemerhetveget #djnaksi

A 80-as évek óta Fradi-drukker – jégkorongozott is a klubban – dj a meccs időpontjában egy rendezvényen zenél, de mobiltelefonon megpróbálja nézni a találkozót, ahol szerinte van esély arra, hogy a kiharcolja a továbbjutást a magyar csapat.