SPORT

Terjed az ige, külföldön már hat országban közvetítik a magyar NB I meccseit

Megvásárolták a jogokat. Ukrajna után az egykori Jugoszlávia öt tagköztársaságában is sugározzák a bajnokságunk mérkőzéseit.
  • Szerző: vav

Ukrajna után újabb öt országban nézhetik a magyar NB I labdarúgó-mérkőzéseit, miután a Telekom Srbija tulajdonában levő Arena Sport megvásárolta a meccsek közvetítési jogát – értesült a Nemzeti Sport.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Arena Sport – amely a szerb Szuperliga valamennyi hátralevő mérkőzését is élőben közvetíti – révén az egykori Jugoszlávia tagköztársaságai közül Szerbiában, Horvátországban, Észak-Macedóniában, Bosznia-Hercegovinában és Montenegróban is követhetők a magyar bajnokság legérdekesebb mérkőzései.

A magyar foci a múlt hétvégén a Ferencváros–Debrecen találkozóval mutatkozott be az Arena Sporton, szombaton a Kisvárda–Újpest összecsapást közvetítették élőben, vasárnap pedig a Puskás Akadémia–Ferencváros szerepel a programban. A közvetítési jogok megvásárlásáról szóló közleményben a sporttelevízió izgalmas és kiegyenlített jelzővel illette a magyar bajnokságot.

Az Arena Sport a külföldi labdarúgó-bajnokságok (Serie A, Ligue 1, Pro League) közvetítése mellett a Bajnokok Ligája és az Európa-liga mérkőzéseinek közvetítési jogait is birtokolja, emellett kosárlabda-, valamint kézilabda-találkozókat is élőben közvetít.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?