SPORT

Õrült mókus halálugrása szakította félbe a meccset - videó

Alacsonyan röpködött egy vakmerő rágcsáló az amerikai rangadón. Hajmeresztő mutatványaival ellopta a show-t a játékosok elől.
  • Szerző: pr

Ritka vendég járt nemrég a philadelphiai stadionban. A  baseballmeccsen egy mókus lopta el a show-t a játékosok elől. A huncut rágcsáló a legjobb pillanatban jelent meg: éppen egy dobás előtt ugrott fel a pálya szélén lévő védőhálóra.

Innentől aztán már nem volt megállás: szinte az egész stadion azt figyelte, Misi Mókus amerikai rokona hogyan mássza meg a magaslatot. A feladatot könnyen teljesítette, de a java még csak ekkor jött. Az újdonsült sztár végigsprintelt a hálótartó vason, vett egy nagy levegőt, majd fejest ugrott a mélybe.

Ezen a ponton mindenki megnyugodhat, a mókus túlélte a halálugrást. Sőt, további mókákon törte a fejét. Előbb a kispados játékosokat ijesztgette, később pedig kárt tett a meccsről közvetítő sajtósok cuccaiban is.

 

A video posted by Dimitri Greco (@dimitrig1999) on

A felvételek tanúsága szerint a bajkeverő mókust még a rendőrök is keresték. Nem jártak sikerrel, a vagány rágcsáló minden bizonnyal hazaért, és két mogyoró elropogtatása közben jót röhögött a mancsába.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?