SPORT

Röhögésre felkészülni! Ezeken a videókon nevettünk a legtöbbet idén

2018-ban is volt miért fogni a hasunkat a kacagástól. Szubjektív válogatásunkban öt emlékezetes pillanatot emeltünk ki.
  • Szerző: HBK

A 2018-as év is bővelkedett a vicces sportpillanatokban, nem egyszer nevettük könnyesre magunkat a legnagyobb sztárokon. Szubjektív válogatásunkban összegyűjtöttünk öt olyan videót, amit nem lehet röhögés nélkül végignézni.

1. Neymar

A nyári oroszországi labdarúgó-világbajnokságon a brazilok egyik legnagyobb sztárja, Neymar kis túlzással ötpercenként a földre került. Egy ízben akkora gurulást mutatott be az oldalvonalnál, hogy a mémgyárosok napokig csak vele foglalkoztak.

 

2. Maradona

Az argentin focilegenda már a vb-n sem fért a bőrébe, de utána is elképesztőbbnél elképesztőbb hírek érkeztek róla. Aztán az év interjúját adta a pálya szélén állva, íme!

 

3. Batshuayi

A belga fociválogatott csatára, Michy Batshuayi is bekerült a hírekbe a világbajnokság alatt, de csak azért, mert gólöröm közben sikerült arcon bikáznia magát a labdával.

 

4. Räikkönen

A Forma–1-es világbajnok finn legenda nemrégiben egy díjátadó gálán úgy döntött, nem fogja vissza magát, és sikerült részegen színpadra állnia. Az biztos, hogy a Jégembert ritkán lehet ennyire mosolygós kedvében látni.

 

5. Skvorc

A Budapest Honvéd focistája, Dino Skvorc forradalmi megoldása sem maradhat ki a válogatásból, a horvát légiós pókjárásban próbálta visszaszerezni a labdát.

És ezeket olvastad már?