SPORT

Piqué részegen bulizott, Shakira volt a lesivideós

Milliókért rendelt pezsgőt a Barca-sztár: a focisták és hozzátartozóik óriási bulival, alkoholhegyekkel ünnepelték a Juventus elleni BL-győzelmüket.
  • Szerző: HG

Az Olimpiai Stadionban aratott Bajnokok Ligája-győzelme után, egy előkelő berlini klubban hajnalig ünnepelt az FC Barcelona. A berlini lapok beszámolói szerint még az NBA német kosaras klasszisa, Dirk Nowitzki és a korábbi Barca-játékos Edgar Davids baráti köre is Xaviékkal bulizott. Sőt, a tánctéren ropta két német válogatott csatár, Mario Gómez (Fiorentina) és Miroslav Klose (Lazio) is.

A katalánok az öltöző után előbb egy számukra kibérelt helyen ropták. Aztán Gerard Piqué és élettársa, Shakira vezetésével a "keménymag" – már a megéhezett Leo Messi nélkül – éjjel 3 körül átment az Avenue-ba is. Ott 7-ig tartott az ereszd el a hajam.

Milliók pezsgőre

A védő itt 40 üveg Dom Perignon-pezsgőt rendelt. A finom nedű egy részét szétspriccelték a VIP-részen, de azért a torkokba is jutott bőven. Ennek üvegje egyébként még „diszkontáron” is vagy 50 ezer forintra rúg, egy luxusbárban meg akár a többszörösébe is kerülhet. Azaz csak ez a tétel legalább 2, de inkább 4-5 millió forintnyi eurójába fájt. Ha csak nem alkudott ki némi engedményt a nagy tételre tekintettel…

 

Party!!!!

A video posted by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

A buliról hírt adó lapok szerint egyébként leginkább a Barca-himnusz indította be Piquét: a partiállat védő vad csókolózásba kezdett alatta gyermekei anyjával, Shakirával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?