SPORT

Óriási botrány a Barca-meccsen, Messit úgy kellett lefogni - Videó

Rosszul tûrték az ellenfél szurkolói a vereséget. Messi meg az alattomos támadás miatt akadt ki. Teljesen kikelt magából.
  • Szerző: vav

Nem mindennapi balhéval végződött a spanyol bajnokság szombati rangadója. A házigazda Valencia szurkolói rosszul viselték, hogy Lionel Messi tizenegyesből a 94. percben biztosította be a Barcelona 3-2-es győzelmét.

A hazai drukkerek előtt összekapaszkodva ünneplő sztárokat egy huligán telibe találta a dühébe behajított műanyag flakonjával. A Barca-játékosok közül ketten (Neymar és Luis Suárez) is földre rogyott, miközben másik három társuk is fájdalmasan a fejéhez kapott. Mindannyiuknak aligha okozott sérülést a közéjük dobott tárgy, de valóban veszélyes volt a szituáció.

Messi ki is akadt a Valencia-szurkolókra: tőle szokatlanul éktelen haragra gerjedt. Dühösen mutogatott és káromkodva ordított a hazai szektor felé:

"Az anyátok p**ja, ezer k**va fiai!"

Nem mintha ez indokolná a sérülésveszélyes dobálást, de a következő videón az is látszik, hogy az ünneplő Barca-játékosok közül Busquets és Neymar is hergelte a nézőket.

Nem elég, hogy a Denevérek a 9. forduló után csak a 15. helyen szégyenkeznek a tabellán, még kemény büntetés is vár a szebb napokat is megélt klubra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?