SPORT

Mesterhármassal búcsúzott Nikolics

A magyar csatár minden bizonnyal az utolsó mérkőzését játszotta a Legia Warszawa színeiben. Rejtély, hogy hol folytatja a támadó, több ajánlata is van.
  • Szerző: acf

Nikolics Nemanja az idei 10., 11. és 12. gólját is megszerezte a lengyel bajnokságban, ugyanis háromszor is betalált a Gornik Leczna ellen. A magyar válogatott csatára a télen távozik a Legia Warszawa együttesétől, ezt már bejelentette a csapattársainak.

Nikolics Nemanja a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy ma este fogja átélni élete legnehezebb perceit, de a búcsú szépre sikeredett.  A Legia 5-0-ra nyert, Nikolicsot állva tapsolta meg a közönség, mikor lecserélték a 79. percben.

Nikolics tavaly fantasztikus évet zárt, megdöntötte a lengyel gólkirálysági rekordot. Idén gyengébb éve van, de így is 31 találkozón 19-szer volt eredményes a varsói együttes színeiben, ha minden sorozatot figyelembe veszünk.

Nem csoda, hogy több országban is felfigyeltek rá. A Premier League-ből a Hull City a legesélyesebb kérő, de a Chicago Fire és több kínai klub is képben van.

És ezeket olvastad már?