SPORT

Madonna egy focipálya lelátóján sokkolt mindenkit

Ritka vendég az ilyen híres anyuka a labdarúgó-mérkőzéseken. Madonna fia a Juventus csapatában kergeti a labdát és az álmait.
  • Szerző: Ripost

Még a világsztároktól hemzsegő Los Angelesben is feltűnést keltett, hogy Madonna a minap egy labdarúgó-mérkőzésen tűnt fel egyik örökbefogadott lányával, Mercyvel. Méghozzá focianyuként, hiszen a szintén Malawiból származó David Bandának szurkoltak az apró lelátóról. Madonna fia 15 éves, és az olasz sztárklub, a Juventus kaliforniai akadémiáján válna profi játékossá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amint az alábbi képre kattintva, a sztár Instagram-videóján látható: a 62 éves Madonna fia a győztes meccs után előbb egy ökölpacsit, majd ölelést kapott a világhírű focista-anyukától.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

„Végre láttam játszani David fiamat. Labdarúgás! Hajrá, Juventus! 2-1. Isten jó”

- írta Madonna, aki 2018-ban négy gyermekével Lisszabonba költözött, csak hogy David megfelelő képzést kapjon a Benficánál.

Akkor elárulta: a Juve és a Barcelona is szóba jött, de Torino nem vonzotta, és végül a katalán helyett a portugál fővárost választották. A fia azonban a jelek szerint azóta inkább a Juventust választotta – de anyjának kedvezve egyelőre a Los Angeles-i akadémiáját.

 

És ezeket olvastad már?