SPORT

Lebuktatta a biztonsági kamera az iskola gondnokát, hajmeresztő dolgot művelt

Egyetlen szenzációs mozdulata miatt szupersztár lett az interneten a 61 éves pedellus. Nagy dobása volt takarítás közben. Lebuktatta a biztonsági kamera.
  • Szerző: Ripost

Mindennapi teendői egyikeként éppen a kosárpályán takarított egy amerikai középiskola gondnoka, amikor olyat tett, ami egy csapásra híressé tette. A 61 éves Joe Orians egy labdát pattogtatva sétált a középen hagyott porszívója felé, majd anélkül, hogy hátranézett volna, egy laza mozdulattal, bal kézzel a félpályáról a háta mögötti kosárba talált.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Miután a karjait magasba emelve megünnepelte a szenzációs találatot, továbbsétálva folytatta a munkáját.

Lebuktatta a biztonsági kamera

Reggel aztán elújságolta a történteket a főnökének, az eleinte hitetlenkedő iskolaigazgató pedig a biztonság kamera felvételét közzétette az interneten.

„A mi gondnokunk jobb, mint a tiétek. Csak lazán átsétál a pályán, anélkül, hogy bárki látná a biztonsági kamerán kívül. Aztán dob egy ilyen trükkös, csont nélküli kosarat”

- fűzte hozzá Kyle Leatherman.

A főhős gondnok nagy dobásának felvétele napok óta virálisan terjed, már milliók látták a különböző közösségi oldalakon és a tévéhíradókban.

”Nem vagyok valami nagy internetező, de hallottam, hogy sokan látták. Több tanuló már autogramot is kért. Jó látni rajtuk, hogy mosolyognak rám a maszkjuk alatt. Csodálatos, ha ezzel sikerült kicsit boldogabbá tenni vagy megnevettetni az embereket. Nem vagyok valami ügyes, de gyakran annál szerencsésebb. Ha ez a videó csak egy percre elfeledteti bárkivel a politikát, a világjárványt vagy bármi más rohadt dolgot, nos, akkor a fenébe is, megérte„

- mondta a sztárrá lett gondnok, aki ezer szállal kötődik az ohiói sulihoz: 37 éven át itt tanított a felesége, Bonnie, és ide járt a fiuk, Adam is.

És ezeket olvastad már?