SPORT

Tündérfalat kutya zavarta meg a focimeccset

A klubelnök tündérfalat kutyája okozott zavart. Gazdája szerint Chilla mindene a labda, nem csoda, hogy vonzotta a svájci bajnoki mérkőzés.
  • Szerző: Ripost

Ha már nézők Svájcban sem lehetnek a futballstadionokban, egy kutya keltett feltűnést a hétvégi FC Zürich-Sion (1-1) bajnokin. Alighogy a hazai csapat egyenlített, az első félidő vége felé egyszeriben a pályán termett Chilla, a klubelnök Ancillo Canepa tündérfalat kutyája.

Chilla nagyobb sikert aratott, mint a focisták

Chilla nagyobb sikert aratott, mint a focisták
Fotó: Instagram

Az aranyos blöki beugrása nem tartott sokáig, de annál emlékezetesebbre sikerült. A lefújás után szinte senki sem beszélt az eredményről, csak Chilláról, aki miatt meg kellett szakítani a játékot, amíg a gazdája a díszpáholyból lesietett érte.

„Majd' megütött a guta. Fogalmam sincs, hogy sikerült bemennie a pályára, hiszen a lehető legelővigyázatosabb voltam. Hihetetlen!”

- idézte a meghökkent gazdit a Nau.ch.

Chilla nem rosszalkodott: miután a gyepre szaladt, a mosolygó focisták és bírók között érdeklődve figyelte, mi történik körülötte.

„Mindig is nagyon érdekelték a labdák. Amikor én fociznék, mindig meg kell kötnöm. Óriási tehetség, figyelemmel kísérem a fejlődését”

- viccelődött a kutyájáról Canepa, míg a klub is hivatalos oldalán gratulált Chillának a debütálásához.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FC Zürich (@fcz_offiziell) által megosztott bejegyzés

„Ez volt a játéknap jelenete”

- mondta szerényen a zürichi kapus, Yanick Brecher, pedig ő Chilla megjelenése előtt tizenegyest hárítva járult hozzá a pontszerzéshez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?